Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Bordbrikker

Her på siden finner du er varieret utvalg av bordbrikker til spisebordet ditt. Bordbrikkene skåner bordet mot riper og merker, men skal helst se bra ut samtidig. Bordbrikkene som du ser her er alle sammen både dekorative og svært praktiske. Bruk de fine bordbrikkene direkte på bordplaten i stedet for å legge en duk på bordet. Eller skap en stemningsfull kontrast ved å legge noen fargerike bordbrikker over en hvit duk eller voksduk.

Her kjøper du bordbrikker med prisgaranti - da er du dekket hvis du finner bordbrikkene våre billigere et annet sted. 

 
Bruk stigende rekkefølge

   

15 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

15 artikler

Forskjellene på bordbrikkene er store

Bordbrikkene brukes som noe praktisk men skal helst også være dekorativt. Her på siden finner du bordbrikker til enhver smak og behov. De fleste av bordbrikkene kan også brukes som skrivebordunderlag på barnerommet eller kontoret. Om du enten har bruk for bordbrikker til alle eller kanskje kun barnet ditt så vil det garantert være noe for deg her på siden.

Bordbrikkene fra Linddna er lagd i en blanding av gjenbruks- og naturgummi. Bordbrikkene kommer i flere farger og former. Linddnas bordbrikker føles luksuriøse men kommer til gode priser

Hvis ditt barn har tendens til å grise så er bjørnebordbrikken fra Bloomingville et godt forslag på en søt og dekorativ bordbrikke. Bordbrikken er lagd i kork og har et søtt sort bjørnemønster. Korkbordbrikken kommer også med flere motiver.

Ønsker du et mere blødt uttrykk så ta en titt på bordbrikker fra Ib Laursen. Ib Laursens bordbrikker er lagd i 100% bomull. Bordbrikkene kommer i flere farger og her på siden føres også bordløpere i samme uttrykk og materiale. Bordbrikkenes stoff er ”løst” i kantene og gir borddekningen mere hyggelig og mindre høytidelig uttrykk i borddekningen.

Fra Oyoy finner du the world bordbrikken. Bordbrikken har et klassisk kort motiv med ”kjennetegn” fra de forskjellige kontinentene. Den er perfekt til barn som er nysgjerrige etter å lære mere om verden. Eller hvis foreldre har et ønske om å lære deres barn mere om verden? Bordbrikkene er lagd i praktisk silikon og har teksten I love the world i midten. Bordbrikkene er hovedsakelig grå så den ikke stikker for mye ut av den moderne skandinavistiske innredning.

Zentangle bordbrikkene fra Galzone kommer til en superskarp pris og er enkel i uttrykket. Galzones bordbrikker er grå og har et enkelt mønster som enkelt passer inn i alles hjem.

Her kjøper du bordbrikker med prisgaranti - så er du dekket inn hvis du finner bordbrikkene våre billigere et annet sted. Husk også å se etter gode tilbud her på siden.