Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Kopper og krus

Nedenunder har vi samlet et eksklusivt utvalg av kopper og krus. Enten du er en inkarnert kaffedrikker eller uforbederlig te-elsker så tror vi du finner et krus her. Vi har nemlig både praktiske og vakre termokrus som sørger for å holde kaffen varm mens du kanskje er opptatt av en viktig telefonsamtale. Men vi har også vanlige kopper i porselen hvis du liker å sitte med hendene foldet rundt koppen og merke varmen bre seg til resten av kroppen. Vi har også søte og morsomme kopper til de minste og de litt større barna. Det er kopper og krus i mønstre og farger som både jenter og gutter vil elske. 
 
Vi har selvfølgelig prisgaranti på alle våre hotte termokrus, kaffekopper og tekopper. 
 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 33

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 33

Flotte kopper til enhver smak

Enten du er en innkarnert kaffedrikker eller uforbederlig te-elsker så tror vi du kan finne et krus her. Vi har nemlig både praktiske og flotte termokrus som sørger for å holde kaffen varm mens du kanskje er opptatt av en viktig telefonsamtale. Men vi har også almindelige kopper i porselen hvis du liker å sitte med hendene rundt koppen og merke varmen spre seg til resten av kroppen. Endelig har vi også søte og morsomme kopper til de små og de litt større barna. Det er kopper og krus i mønstre og farger som både jenter og gutter vil elske. Så server dine varme drikker i et av de fine krus som vi finner her på siden. Hvis du ønsker en kopp ellet et krus som skiller seg litt ut kan du la deg inspirere av en av de flotte koppene fra Hammershøi som for eksempel dette Hammershøi Krus i en flott rød farge.

 Flotte kopper og krus du må eie!

Du kan med fordel sjekke ut dette keramiske krus , som har et super fint mønster, men som stadig kan passe til enhver bordoppdekning. Hvis du går etter et av de mere minimalistiske designs kan du ta en titt på disse sorte krus fra Zone, som er super enkle, fine og minimalistiske. Hvis du ønsker et mere organisk look kan du ta en titt på dette Sheesham beger, som i den grad skiller seg ut fra de øvrige koppene og krus. 

Vi har selvfølgelig prisgaranti på alle våre hotte termokrus, kaffekopper og tekopper.