Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Søppelbøtter

Når det skal ryddes opp på kjøkkenet er en god søppelbøtte eller avfallsskurv uunnværlig. Nedenunder har vi samlet noen flotte og funksjonelle modeller, som hjelper deg med å få ryddet bort avfallet på en enkel og rask måte. Noen av våre søppelbøtter er skapt i morsomme, utradisjonelle design, mens andre har en mer enkel og tradisjonell stil. Felles for alle våre søppelbøtter er at de ikke bare er stilige, men også svært praktiske og enkle å håndtere.
 
Våre søppelbøtter og avfallsskurver selges selvfølgelig med prisgaranti så du ikke kaster bort penger.
 
Bruk stigende rekkefølge

   

19 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

19 artikler

Søppelbøtten til deg

Søppelbøtte m/sensor (12 L) er en veldig populær søppelbøtte. Søppelbøtten fungerer på den måten at når hånden nærmer seg bøtten, så åpner lokket seg helt automatisk. Uunnværlig når man står med hendene fulle og har bruk for hjelp til å få søppelet i søppelbøtten – ganske enkelt helt genialt og praktisk. Inni denne søppelbøtten kan det lett monteres en søppelpose, noe som gjør det mere hygienisk og søppelbøtten kan benyttes både i kjøkkenet eller på baderommet.
Søppelbøtten er produsert i metall med et lokk i hard plast. Den kan inneholde 12 liter og måler 44,5 cm i høyden og 24,5 cm i diameter.
Denne søppelbøtten med sensor finnes i flere forskjellige størrelser.

En annen mulighet når det skal velges søppelbøtter er en vegghengt søppelbøtte fra Steel Function. Denne søppelbøtten er praktisk og det er veldig lett å rengjøre rundt den da den er vegghengt.  Søppelbøtten måler ca. 24x21x32 cm og rommer 6 liter. Et godt alternativ til kunden som ønsker en enkel og stilfull søppelbøtte som er vegghengt.

Våre søppelbøtter selges naturligvis med prisgaranti, så du sikrer deg den helt riktige bøtte til den beste pris.