Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Farge
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Tebokser

Går du også å mangler en teboks til hjemmet? Det er nemlig et veldig smart alternativ, hvis skap og skuffer er et rot av tebrev og diverse annet. Her på siden finner du vårt store sortiment av tebokser, som både vil hjelpe deg til å ha et bedre overblikk og mere strukturerte skap og skuffer, men som også vil være superfine å ha på bordet når du får gjester. 

 
Bruk stigende rekkefølge

   

1 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

1 artikler

Tebokser i all verdens farger

Vårt utvalg av tebokser skriker av farge. Utvalget inkluderer ikke all verdens forskjellige designs, men bare få designs i hele fargepaletten - både neonfarger, pastellfarger og nøytrale farger. En av de helt enkle designs er den såkalte boks fra Speedtsberg. Boksen har hverken tekst eller mønster, men er bare en boks. Dette gir den også et hav av bruksmuligheter, for det er jo ingen som sier at den ikke også kan brukes til kaffe eller sukker. Boksen finnes i 14 farger, så det er fritt valg på alle hyller. Kan man godt like at det er mere orden i tingene, har Speedtsberg også designet Tebokser hvor det med fin og lettleselig skrift står ”te”. Denne boksen finnes i 12 farger, mens den finnes i tre andre farger med et mindre lokk som ser enormt moteriktig ut. Er man glad i denne boksen, kan man også ta en titt på kaffeboksen av samme design - så er det i hvert fall styr på hvor tingene befinner seg.

Disse te-beholderne vil se veldig fine ut i ethvert kjøkken, og det er lett å finne nettopp den boksen som passer til ditt hjem. Ta eventuelt en titt på vårt store sortiment av kjøkkentilbehør, hvis du mener det er annet enn te-skapet som mangler en renovering - her er du nemlig sikret prisgaranti på varene dine.