UTSALG - minus 50-70% - KLIK HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. NOK135
    NOK1411
  2.  
  3. -
Farge
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Andersen Møbler

Andersen lager fine og veldig elegante møbler og accessoires. Alle produktene fra Andersen er lagd i kvalitets materialer og største delen av deres møbler er lagd av tre. På den måten er du sikret et stilfullt, naturlig og miljøvennlig møbel som passer inn i ethvert hjem. På dubuy har vi over 50 produkter fra Andersen som du ser her.

 
Kategorier
Bruk stigende rekkefølge

   

4 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

4 artikler

Andersen møbler - Historien

Andersen møbler er tidløse mesterverk, de ble grunnlagt i 1916 av snekkermester I.C.A. Jensen. Han startet det som et tradisjonelt møbel snekkeri, men som alt annet utviklet det seg og da det ble kjøpt i 1978 var det kun arkitekttegnede møbler. I dag etter å ha skiftet eiere flere ganger har kjernen av Andersen møbler fortsatt ikke endret seg siden det første møbel ble lagd i 1916, det er fortsatt et danskeid firma som lager møbler i fantastisk kvalitet.

Create me box fra Andersen – organiser alt lynhurtig

Om det er for å ha styr på matvarer, eller om det er til å organisere lommene dine når du kommer hjem, så er create me box fra Andersen et godt forslag. Dette er et enestående system av brett, kasser og lokk så du kan sortere alt fra salt, pepper og krydder til nøkler og annet som har havnet i lommene etter en dag. De fine kassene og deres lokk er alle lagd av kvalitets eiketre. Med alle de forskjellige størrelser av kasser kan du enkelt velge nøyaktig dem du gjerne vil ha så de passer inn hos deg. Du kan se en av de mange kassene her, og under ”andre varianter” kan du se hele vårt utvalg så du får den perfekte oppsetningen.

Andersen Shelf 2 hylle

Hvis du mangler noe til å stille din create me box fra Andersen på i entreen eller bare vil ha noe til stuen så er denne hyllen perfekt. Du kan se den her, og igjen fås den i flere varianter. Igjen er de alle lagd av det super fine eiketre så den passer perfekt med de fine kassene.

Skap S3 fra Andersen

Dette fine skapet, som kan ses her og fås i mange varianter, er perfekt til å oppbevare både servise og tallerkner samt spill og alt hva du ellers kan komme i tanke om. Dette skapet er lagd av solid tre og har elementer både fra de gamle danske klassikerne og det moderne i 2018.