outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. NOK134
    NOK1031
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Applicata

Applicata er navnet på en rekke ulike designartikler til hjemmet som alle er både fantasifulle og vakre! Selv om Applicata har et stort utvalg av produkter, er standarden fortsatt veldig høy! Du kan derfor alltid trygt velge Applicata når det kjøpes innredningsartikler til hjemmet – uansett om du velger de flotte telysholderne, stilige Nipple-knagger. Sistnevnte er især et fint og spennende produkt som passer perfekt i alle velinnredede hjem. Generelt sett har Applicata en veldig høy standard innenfor innredningsartikler og de har også mottatt mye ros og annerkjennelse for det fine og fantasifulle designet. Se det store utvalget vårt av Applicata produkter under.

 

Bruk stigende rekkefølge

   

15 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

15 artikler

Hos dubuy har vi mere enn 50 forskjellige produkter fra Applicata som du kan se her. Applicata fokuserer mest på å lage de små detaljene til hjemmet, dem man kanskje ikke alltid legger merke til med en gang, accessoires, belysning og småmøbler. Det er altså dem man skal kjøpe fra hvis man har innredet alt det viktigste i hjemmet men man syntes at det mangler et eller annet.
De fleste produktene fra Applicata er lagt i tre med farger, det betyr to ting, alle deres ting passer perfekt sammen og treet kan komme fra skumle kilder. Derfor er Applicata FSC sertifisert så du kan kjøpe deres produkter og vite at det er bæredyktig tre du får og at det er tatt hensyn til alt fra produktets spennende oppfinnelse til den ender i hånden hos deg.