Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Bloomingville

Danske Bloomingville er i fremgang grunnet direktør Simon Stampe, og kreativ direktør og grunnlegger Betina Stampe. Samarbeidet mellom dem har formådd å selge de mange ulike produktene fra Bloomingville verden over!
Siden grunnleggelsen i 2000 er det bare gått fremover for det nordiskinspirerte designmerket. De har nå et stort sortiment som spenner helt fra flotte puter til behagelige lenestoler. De er i 2014 blitt en del av den amerikanske bedriten Regent Holding, og har derfor også spredd seg til USA.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 2539

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 2539

Firmaet er nå så stort at de har mer enn 70 personer beskjeftiget, og har 65 selgere og distributører verden over. Men til tross for den store fremgangen, veksten og de mange solgte varene, går Bloomingville aldri på kompromiss med kvaliteten i de tingene de produserer. Kvalitet, enkelhet, moderne møbler, god stemning, og mye mer finner du det brede utvalget av kvalitetsvarer fra Bloomingvilles skandinaviske design. Her finner du flotte kolleksjoner i mange ulike stilarter til både inne og ute! Det er stort sett noe for enhver smak.

Gå inn i den fantastiske verden av boliginteriør fra Bloomingville

Bloomingville selger alt innenfor boliginteriør til drømmehuset ditt! Det er ingen unnskyldning til ikke å bo som du ønsker, genial oppbevaring, sitte behagelig, eller å se huset ditt i konstant forandring. Du betaler nemlig ikke for mye for Bloomingvilles produkter! I tillegg opplever du bedre atmosfære og en eventyrlig stemning. 
Bloomingville skaper boliginnredning som er en vakker blanding av reproduksjon av fransk vintage, og nordisk stil som kan fortrylle enhver! Årlig skaper to nye hovedkolleksjoner; fem ekspresskolleksjoner og en julekolleksjon, som alle kan bruke til å få akkurat det hjemmet og den stemningen du ønsker. De mange ulike kolleksjonene gjør at du alltid kan sette eget personlig preg på innredningen og gjøre hjemmet ditt mer interessant!

Møbler er en av de viktigste sortimentsgruppene fra Bloomingville, og den er stadig voksende! Den rommer alt fra stolersofaer, loungestoler til benker, og de passer inn i hvert et rom med det enkle og fine designet!

Alle produkter Bloomingville tilbyr, er taburetter og sofaborder, som sammen med boliginnteriør gjør Bloomingville det store unike designmerket vi kjenner i dag!

De elegante stolene fås i et utall av farger og materialer, slik at de ser ut akkurat som du vil. Drømmer du om blå velur med imponerende ben av gullmetall, eller er til klassisk grå ull med treben av oljert eik, får du begge deler hos Bloomingville.

De vakre sofaene fra Bloomingville er også et stilsikkert valg hvis du, som kreativ direktør og grundlegger Betina Stampe er fasinert av de klassiske skandinaviske uttrykkene som preget langt størstedelen av produktene deres. Bloomingville er alltid et stilsikkert valg!

Det er ikke bare de voksne som kan få glede av de utrolig produktene fra Bloomingville. Bloomingville tilbyr nemlig også koselige barnestoler, herlige barneborder, og barnebenker til utendørs bruk fra barnekolleksjonen Bloomingville mini.

Hos DUBUY.NO forhandler vi det beste fra Bloomingville til en overkommelig pris.