outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Bobino

På Bobino 'forestiller vi et lettere dagligliv gjennom simpel innovasjon ". De får energi ved å tenke over ulemper vi alle kjenner til og skaper produkter som gjør våre dagligdag lettere.

Med stort fokus på designprosessen og omsorgen for deres kunder har Bobino vært i gang med å oppbygge en sterk brand tilstedeværelse i de siste 10 år. Bobino's produkter kan finnes i mere enn 60 land verden over, gjennom deres eksklusive distribusjonsnet. Uavhengige detailhandlere og en utvalgt gruppe av detailkjeder er ryggraden i detailkundene.

Bruk stigende rekkefølge

   

4 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

4 artikler

Bobino leverer produkter som gjør din dagligdag lettere.

Bobino's merke utstilles på mere enn 35 messer årlig og gir dem mulighet for å bli sett av kjøpere fra museumsbutikker, gavebutikker, konsept- og designbutikker, bokhandlere, lufthavner og mange andre spesialutbud. Ledende stormagasiner, hjemmeorganisasjoner og bokhandlere omfatter også Bobino's kunder.

Siden Bobino startet i 2007 har de oppnådd internasjonal anerkjennelse og noen designpriser som Chicago Athenaeum Good Design Award i 2009, The IF Product Design Award i 2010 og 2015 og Red Dot design Award i 2012.

Se utvalget av ledningsholdere og brilleklips.