UTSALG - minus 50-70% - KLIK HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Fatboy

Fatboy har absolutt blitt et veldig velkjent navn og den populære sekkestolen kan i dag finnes i utallige hjem verden over. Noe som startet ut som en simpel idé inspirert av og tatt ut fra en CD, har siden det utviklet seg og har blitt et prisvinnende fenomen. Den er så populær at den til og med har vunnet prisen for beste nye møbel i Europa. I dag går den store sekkestolen under navnet Fatboy the Original og merket Fatboy produserer også mange andre ting, alt fra hengekøyer  og lamper  til hundekurver  og oppblåsbare madrasser. Det finnes et hav av forskjellige produkter og alle har de ét simpelt formål; å spre komfort og glede og gi plass til å slappe av og bare nyte livet.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 158

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 158

Fatboy blir til

Fatboyen som vi kjenner den ble først oppfunnet av den finske designeren Jukka Setälä tilbake i 1998. I 1996 ferdiggjorde han sin utdannelse på Universitet for Kunst og Design i Helsinki, og bare to år etter fikk han idéen til den første Fatboy. Navnet kom til ham etter han mottok en CD med den engelske kunstneren Fatboy Slim som var en stort hit tilbake i 90-tallet.

Litt tid etter at den første Fatboy ble til, ble den oppdaget av en hollandsk designer ved navn Alex Bergman. Han kunne se masse potensiale i produktet og mente at han kunne føre den et skritt videre. Dette resulterte i at han i 2003 kjøpte rettighetene til å selge produktet, og det er takket være ham at den i dag har så stor internasjonal suksess.


Fatboy - elsket av hele verden

Siden sin lansering har sekkestolen tilegnet seg en enorm suksess. Men hva er det som gjør Fatboy så spesiell? Og hvordan skiller den seg ut fra andre sekkestoler? Som skrevet tidligere bryr merket Fatboy seg generelt veldig mye om at deres produkter skal være behagelige og praktiske. Den grunnleggende del av sekkestolens popularitet, skyldes dens størrelse. Fatboyen er vesentlig større enn normale sekkestoler så i stedet for at man kun kan sitte i den, er det mulighet for en mere henslengt stilling. Man kan også legge seg ned og kanskje til og med ta seg en liten lur.

Alt dette og mye mere, er det som gjør Fatboy sekkestolen elsket av så mange mennesker. Den gir plass til avslapping og gir en god undskyldning til å ta et skritt tilbake og holde en pause. For det er viktig å gi tid og plass til seg selv en gang i mellom, og her er hele Fatboys sortiment den perfekte løsningen. Grunnet størrelsen er det også mulighet for å gi tid til hverandre. Uansett om det er med far, søster, venninne eller kjæreste, er det stor mulighet for bare å nyte hverandres selskap, uten å skulle tenke over alle hverdagens oppgaver.


Mye mer Fatboy

I dag består Fatboys sortiment av utallige produkter som gir hverdagen en mer avslappet twist. Sekkestolen er fortsatt like populær som den alltid har vært og i dag kjennes den som Fatboy the Original, og fås i mange forskjellige farger. Men med den stigende populariteten har merket fått mulighet for å utbrede seg enda mere. De selger nå produkter til folk i alle aldre, om du er barn, voksen eller hund.

Et annet produkt som har tilegnet seg en del popularitet er Fatboy headdemock. Det er en stor hengekøye som står på et stativ og som kan bære opp til 150 kg. Enda en gang er dette et produkt med plass til mere enn én person og den gir rik mulighet for virkelig å nyte hagen, når været er bra. Den er lett å sette sammen og kommer også i mange forskjellige farger, så du kan være sikker på at den passer til nettopp din hage.

Men det stopper ikke her. I løpet av de siste 15 år har Fatboy beveget seg litt utenfor deres spesiale, nemlig menneskets rett til behagelig avslapping, og har valgt også å fokusere på menneskets beste venn. Ut fra dette utgangspunkt kom Doggielounge.

Doggielounge er en eksklusiv hundekurv eller -pute, som også gir din hund et behagelig sted og sove og slappe av. Den er lagd i gode materialer og er både vann- og støvavvisende. Den kommer i to forskjellige versjoner og størrelser, samt en lang rekke forskjellige farger.

Det er sant å si at Fatboy er veldig populær og det kommer til å fortsette på samme måte, med et utvalg som i dag byr på oppblåsbare ballonghunder og parasoller. Fatboy the Original kan kjøpes i 60 forskjellige land, og den vil fortsatt gjøre dét den er så god til; bringe glede og smil i hverdagen.