UTSALG - minus 50-70% - KLIK HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Hübsch

Hübsch er en dansk virksomhet som ble grunnlagt i 2010 og har helt siden det strebet etter å utvikle nye og bedre produkter. En av ideene med Hübsch var å skape noe unikt. Det er 3 innehavere av virksomheten, Jannie Krüger, Flemming Hussak og Daniel Henriksen. Siden 2010 har virksomheten vokst og ses nå som et av Skandinavias ledende interiørbrands. De arbeider med å designe alt til boligen og har stort fokus på skandinavisk hygge som også er et gjennomgående element i kolleksjonene deres. Gjennom deres produkter forsøker de å gi forbrukeren glede, både gjennom deres designs, men også gjennom deres vennlige kundeservice. De legger nemlig vekt på å gi kunden en spesiell opplevelse, både når det gjelder service, kvalitet og design.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 573

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 573

Hübsch's interessante og flotte kolleksjoner

Hübsch lanserer 2 kolleksjoner årlig som både er Tendencies, en kolleksjon som inspirerer deg gjennom både vår og sommer. Deres andre kolleksjon Occasions fokuserer primært på høst- og vinterhalvåret. Begge kolleksjonene vil inspirere deg og gi hjemmet ditt et moderne preg gjennom alle årets måneder.

Historien bak Hübsch’s interessante navn

Hübsch er umidelbart et underlig navn, men ikke et tilfeldig navn. Navnet er tysk og betyr skjønn, pen og nydelig hvilket også karakteriserer møblene deres. De sikter etter å lage skandinaviske produkter som ikke er alt for minimalistiske, for som de selv sier: Det skal noe ytterligere til for å gjøre et møbel spennende.

Flotte møbler i skjønne materialer, produsert av Hübsch 

De prøver hele tiden å utvikle deres produkter sånn at de kan bli enda bedre, de prøver å ikke følge tiden, men derimot å skape noe som er unikt og som passer inn i alle boliginnredninger i en enhver tid. De streber etter å skape møbler med attitude samt kule detaljer. Se på vårt sortiment nedenfor og bli inspirert av de flotteste møbler designet av Hübsch.