OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UTVALG HER >
0 vare(r)
Kjøp for 600 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Frakt fra 249 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Farge
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Kähler Fugato høyttaler

Kast ut det store gamle stereoanlegget og hør på musikk fra mobilen og fyll hjemmet ditt med stemningsskapende musikk, flott pakket inn i dansk design. De flotte og funksjonelle keramikk høyttalere fra Fugato er skapt i et samarbeid mellom Kähler og høyttalerprodusenten System Audio. Visjonen var å skape en vis synergi mellom lyd og estetikk. Det må man si har lykkes til det fulle. Fugato-høyttalerne har på kort tid skapt internasjonal anerkjennelse. Høyttaleren har tidligere vunnet en Iconic Award og Red Dot Award for eksepsjonelt design. Fugato er blant de høyttalerne som gir den allerbeste lyden. Så det er ikke uten grunn at disse fine høyttalerne har gitt stor glede og interesse for alle designinteresserte. 

Bruk stigende rekkefølge

   

1 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

1 artikler

Fugato høyttaleren matcher din personlige innredning

Produsentene har valgt å ta utgangspunkt i de materialene vi allerede har innredet boligen vår med. Det yndefulle Kähler keramikk look og det naturlige tre i valnøtt eller ask blandet med lær og klassiske tekstiler, gir hjemmet det naturlige og nordiske look som det moderne designerhjem krever. Fugato vil matche din personlige innredning, uanett om det er i kjøkkenet, stuen eller soverommet. Det enkle, stilrene designet passer inn i stort sett alle hjem, om du velger å bo minimalistisk eller fargerikt. Og Fugato høyttaleren fås i flere forskjellige farger, her i blant annet mørkegrå og kremehvit.
Du kan enkelt koble den trådløse høyttaleren til både laptop, tablet eller mobilen. Fugato høyttaleren har nemlig den hotteste teknologien innenfor høyttalere DSP, med innebyggde computere til å holde styr på de avanserte prosessene i høyttalerens elektroniske kretsløp. 


Kjøp Fugato høyttaleren her på siden. Husk at det alltid er fri frakt pluss en gave, når du kjøper for mere enn 600,-.