Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Naga

Når det gjelder tavler og kart er Naga den perfekte samarbeidspartner. Med en rekke prisriktige tavler med et flott ytre, lang levetid og ikke minst høy anvendelighet er Naga magnettavler et godt valg – både privat og til kontoret. I tillegg til de flotte tavlene har Naga også praktiske og kraftige magneter og knaggrekker. Sist, men ikke minst, må det fantastiske Danmarks- og verdenskartet fra Naga ikke glemmes! I tillegg til å være flotte og presise gjør den laminerte flaten at man uten problemer kan både skrive og viske ut på kartene fra Naga. En praktisk og fin detalj som gjør kartene fra Naga til noe helt spesielt!

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 144

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 144

Få forskellige tavler fra Naga

Hvis du leder efter tavler, har Naga et kæmpe udvalg. Du kan få både kridt tavler, magnet tavler, uge tavler og månedstavler. Deres tavler fås i både basic sort og hvid, men også i farver, hvis man ønsker et lidt mere unikt look.

Naga har også et stort udvalg af forskellige magneter, så du kan pynte din magnet tavle, hvis du mener, den er for kedelig. Magneterne kan fås i forskellige farver, former og størrelser. Ønsker man en mere basic firkantet grå magnet til sin tavle, kan det fås. Ønsker man derimod et mere farverigt rundt look til sine magneter, har Naga også det.

Naga har også et kæmpe udvalg af markerpenne, til din tavle. De fås i mange forskellige farver. Blandt andet sort, hvid, pink, grøn, blå og mere. Ønsker du et sted at opbevare dine markerpenne, kan Naga også tilbyde en pen holder, som du kan sætte fast på din tavle.

Kortudvalg fra Naga

Udover at have tavler, har Naga også et stort udvalg af kort. Leder du efter et Danmarks kort eller et verdenskort til stuen eller soveværelset, har Naga det perfekte udvalg. Ønsker du et Danmarks kort som er indrammet til stuen, eller et mere simpelt lamineret kort til værelset, er dette også muligt.

Med Nagas store udvalg af verdenskort, kan du få det både med lande og hav navne, eller basic sort og hvidt. Ønsker du noget pynt til børneværelset, kan deres børneverdenskort bruges. Det fås med farver, og billeder til hvert land, så dit barn kan have det sjovt med at kigge på det. Ligesom ved Danmarks kortet, kan dit verdenskort også fås lamineret, eller indrammet. Ønsker du derimod et mere pyntet look, kan Naga tilbyde deres verdenskort af glas.

Ønsker du måske at pynte dine kort lidt, kan Nagas tilbehørsflag anbefales.