Utsalg - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Nextime

Under finner du det flotte utvalget vårt av velkjente klokker fra Nextime. I tillegg til selvfølgelig å være veldig presise og pålitelige har Nextime en rekke «bonus» kvaliteter. Med en rekke morsomme og kule designs får man alltid en unik veggklokke når man kjøper Nextime. Som et godt eksempel her er en Wall Pad klokke, eller de morsomme TV-klokkene som bruker det klassiske pausesignalet som bakgrunn. I tillegg til veggklokker har Nextime også designet en rekke fine «alternative» klokker. Bl.a. en klokkebord og en badevekt med klokke. Når man kjøper Nextime får man alltid en klokke som er litt utenom det vanlige – både kvalitetsmessig og ikke minst designmessig.

Nextime
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 68

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 68

Se vårt spennende utvalg av flotte klokker som kan få selv det mest stilfulle hjemmet til å fremstå enda mere stilfullt.

I kategorien Runde veggklokker finnes det mange fine veggklokker som kan pynte opp i ethvert hjem. Disse klokkene passer perfekt til den moderne innredningen og gir med deres bløte former en kontrast til de ellers så firkantede hjem. De er flotte og iøyefallende og finnes i mange forskjellige designs – både de klassiske og enkle og de mere fargerike. En perfekt klokke til deg som ønsker et moderne flott møbel til veggen din.

De små veggklokkene er perfekte til de små rommene som for eksempel entre,  kontor eller barnerom. De fås både som enkle og stilfulle eller man kan velge de mere morsomme og skjeve. Det er mulighet for å kaste nytt lys og fokus på den hvite veggen og gi et helt nytt uttrykk i innredningen din.

I klokke-branchen er veggklokker med tall vanskelige å komme utenom. Hos Nextime gir de veggklokkene med tall et flott og anderledes look.

Kjempe stort utvalg av klokker fra Nextime

Utvalget er som sagt stort og inne under kategorien Veggklokker med tall er et av de best selgende Selvklebende veggklokke i gull, hvor man selv skal sette opp tallene og plassere dem nøyaktig som du ønsker. Tallene måler ca. 4 cm og er produsert i skumgummi, så de er lette og blir hengende hvor de blir satt opp. En moderne klassisk veggklokke med en diameter på 40 cm (viserne alene) avhengig av hvor man velger å plassere tallene, så kan klokkens totale diameter bli helt opp til ca. 50-60 cm.

En annen mulighet kan være Company veggklokke en utrolig populær og stilfullt veggklokke som pynter opp uansett hvor den henger. Det har silent movement, hvilket betyr at den er nesten helt lydløs. Klokken er lagd av aluminium og måler Ø35 og har en dybde på 4 cm. Denne style fås i flere farger både hvit og sort.

Ønskes det en anderledes og oppsiktsvekkende klokke, så er vinyl tap veggklokke et opplagt valg. Klokken er designet i glass og er designet til å ligne en vinylplate. Klokken måler 43 cm. i diameter.

Velkommen til et univers av skjønne , klassiske, moderne og originale veggklokker i en høy kvalitet fra Nextime.