KJØP JULEGAVER NÅ - VI BYTTER TIL 15. JANUAR

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Normann Copenhagen

Når man sier at Normann Copenhagen er noe helt særlig er det virkelig noe om snakken. Det danske designmerket har vunnet stort ros og anerkjennelse for de flotte kreasjonene sine. Uansett om det er snakk om de flotte Normann Copenhagen oppvaskbaljer, krenittskåler, lamper og swingvaser eller det karakteristiske kost og feiebrettsettet eller de flotte Konjakkglassene, er Normann Copenhagen noe helt spesielt!
Kvalitetsmessig ligger de på et veldig høyt nivå og det står klart at det ikke er inngått kompromiss – verken på tegnebrettet eller under produksjonen. Hvis vi ikke har salg på Normann Copenhagen gir vi i det minste prisgaranti på alle produktene våre. Se det store utvalget vårt av Normann Copenhagen butikk under.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 53

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 53

Grunnleggerne bak Normann Copenhagen

Firmaerts store sukses har ikke kommet av seg selv, bak hele virksomhetens grunnprinsipper og oppbygning står grunnleggere Jan Andersen og Poul Madsen. De har siden 1999 skjemt bort nordmenn med deres produkter med det ekstraordinære og fine designet. Det er ikke kun i Danmark, at Normann Copenhagen har slått igjennom. Deres produkter selges nemlig i mere enn 80 andre land. Kvalitetsmessig ligger de på et veldig høyt nivå og det står hurtig klart at det ikke er inngått kompromis hverken på tegnebordet eller under produktionen. Det ses tydlig på det endelige resultatet av deres produkter.

Gå på oppdagelse i Normann Copenhagens univers av møbler, belysning og boligtilbehør

Normann Copenhagens produkter spenner over en utrolig bred sortimentsgruppe, så det er garantert at det er noe til deg som elsker det klassiske enkle look med det flotte innovative twist. Se bare de skjønne stilrenene Heima lysestaker.

Mormor serien er et flott og humoristisk input til ditt almindelige porselensservise. Her klarer Normann Copenhagen nemlig å bringe mormor stemningen i kjøkkenet ditt frem på en ytterst sjarmerende og uformel måte.

En annen idyllisk og kjent serie fra Normann Copenhagen er deres serie av krenit skåler. De flotte skålene med deres ettertrengte retrodesignet har funnet vejen tilbake inn i de norske hjertene, etter de nesten ble glemt tilbake i 80-tallet. Heldigvis lykkes det for Normann Copenhagen atter å vekke de famøse skålene til live. Etter skålen igjen har blitt lansert, har Normann Copenhagen tatt enda et betydningsfullt skritt imot et enda større internasjonalt marked.

Med de andre store sortimentsgruppene som behagelige puter i mange forskjellige flotte enkle mønstre, nytenkende og sjarmerende bord i forskjellig design, alternative vaser til årstidens flotte blomster og enkle lamper, som ikke kun lyser rommet opp, men også gir innredningen et elegant og lyst look, kan du gi din innredning det innovative pust du ønsker.

Når det gjelder Normann Copenhagen er det ingen undskyldning for ikke å oppbevare dekorativt. I kategorien oppbevaring finnes nemlig de flotteste organisere samt den mest fortryllende brilliant box, som også kan brukes som en del av innredningen. Oppbevaringsproduktene finnes i et hav av farger og størrelse, så de kan sette nøyaktig det preget på hjemmet ditt, som du vil.

Hos Normann Copenhagen finner du alt du trenger for å gi hjemmet ditt en nytenkende atmosfære. Normann Copenhagen er et av våre største varemerker, derfor garanterer vi et bredt utvalg av fornyet klassisk design.

Hvis vi ikke har salg på Normann Copenhagen, så gir vi i det minste alltid prisgaranti på alle våre produkter her på siden .