VINTERUDSALG - SPAR OP TIL 80% - SE UTVALG HER >
0 vare(r)
Kjøp for 2500 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Fraktfritt over 2500 NOK + gave.

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Ørskov Copenhagen

Ørskov Copenhagen ble allerede etablert i 1953. Senere har brandet utviklet sig til å være et kvalitetsbrand med funksjonelle produkter til en god pris. Alle produktene er lagd av skinn i høyeste kvalitet. Skinnet kommer i en rekke nøytrale farver. Hos Ørskov Copenhagen finner du dekkservietter og glassbrikker av høy kvalitet.

Bruk stigende rekkefølge

   

13 vare(r)

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

13 vare(r)

Kvalitets produkter i læder fra Ørskov Copenhagen

Ørskov Copenhagens filosofi er å skape funksjonelle produkter til lave priser. Det er blitt gjort siden 1953. Produktene er tegnet av danske designere i et enkelt og flott design. Ørskov Copenhagen lager bl.a. glassbrikker og dekkservietter i flotte naturfarver.

Ørskov glassbrikker (sort/6 stk.) er et sett glassbrikker med en smart holder. Glassbrikkerne skåner bordet fra dine glass og kruss.

Ørskov Copenhagen lager flere variasjoner av dekkservietter. Her på siden finner du både avlange dekkserviett (sort/34x47 cm), ovale dekkserviet (elefant/oval) og runde dekkservietter (elefant/rund). Alle dekkservietterne finnes i flere farver og er alle sammen laget i ekte skinn.

Det er prisgaranti på alle produkter fra Ørskov Copenhagen.