outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Present Time

Utvalget vårt av Present Time designvarer har masse spennende effekter til hjemmet. Uansett om man leter etter flotte fotorammer, en morsom musdørstopper eller noe helt annet har Present Time med stor sikkerhet et godt bud. Selv om Present Time har bredt seg ut og designer mange ulike typer interiør er standarden fortsatt veldig høy. Både kvalitetsmessig og designmessig ligger Present Time på et veldig høyt nivå og man blir sjelden skuffet når man velger et produkt fra Present Time. Se alle de spennende designproduktene fra Present Time under.

 

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 300

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 300

Present time – en idé fabrikk

Present time er et hollandsk merke som er spesialisert i dekorasjon til hjemmet og gaver. De fine designs kommer fra en meget engasjert og kreativ avdeling, som reiser hele verden rundt, dels for å overraske alle med de nye kolleksjoner men også for å samle inspirasjon til deres neste kolleksjoner. Deres designere prøver alltid å utfordre seg selv og det kan ses på deres brede vifte av produkter. Aldri har det vært så lett å få utrolig pene, billige og morsomme interiørartikler til hjemmet.

Stilig løpescooter fra Present Time

Present time har mange utrolig fine produkter til barn, her har vi en av de mest populære. Denne scooter finnes i både pink og blå og passer til alle barn fra 3 år. Den er lavet i kryssfinèr og har gummi- håndtak samt gummidekk. På den måten kan den holde til mye og er samtidig særdeles ergonomisk i bruk. Du kan se den fine scooter her, og husk å velge farve så du får den til gutt eller jente.

Elegant magasinholder med diamantmønster fra Present time

Denne magasinholder er perfekt til å stå ved siden av sofaen, i et tomt hjørne av stuen eller bare der hvor du mangler noe å fylle opp med. Men å fylle og pynte er ikke det eneste den kan brukes til. Med magasinholderen, er det lett å organisere og sortere alle dine magasiner, bøker eller annet du kan plassere i den. Magasinholderen er lavet av jern som gir den et klassisk og rått look. Du kan se den utrolig kule magasinholder, i sort, her, og husk å kikke på de andre farver, da den også finnes i gull.

Present time møbler - retro lenestol

Denne lenestol fra Present Time er en tydelig hyllest til det gamle og velkendte design fra 80’erne. Stolen finnes i andre farver men du kan se den her i gul. Stolen er lavet i eiketre og dens kraftige puter i enten gul eller grønn, gjør den til et fantastisk møbel til både teenage-værelset og stuen. Dens meget sterke gule eller grønne farve kan godt være lidt malplassert i de fleste hjem og derfor er det opplagt å piffe stolen opp med en fin pute eller et teppe. Du kan se hele vår katalog av fine puter og tepper her.