outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. Kr132
    Kr595
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Roommate

Tekstiler til sengen og lamper og oppbevaring til barnerommet fra RoomMate
RoomMate er et dansk designfirma som skaper innovativt design til barn i alle aldre - produkter, som oppfordrer til lek, stimulerer barns kreativitet og utfordrer motorikken. I deres univers er det hjerterom, høyt til taket og plass til utfoldelse. RoomMate tilstreber at deres produkter skal kunne falle naturlig inn i en moderne boliginnredning. Selv om produktene tar utgangspunkt i barnas verden, kan de også fungere som morsomme og sjarmerende designinnslag i voksenmiljøet. Her på siden får du prisgaranti på alle produkter fra RoomMate, alt fra knagger til støtfangere.

Bruk stigende rekkefølge

   

13 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

13 artikler

Designklassikere fra RoomMate er bærekraftig fremstilt

I RoomMate er det stor fokus på miljø og bæredyktighet. Alle bomullstekstiler fremstilles på GOTS-sertifiserte firma som sørger for en miljøvennlig tilgang fra start til sluttprodukt.
Vår kolleksjon bygger på den skandinaviske design-tradisjonen og vi skaper gjennomtenkt design i høy kvalitet. Flere av RoomMates produkter er allerede utnevnt til moderne designklassikere og distribueres på verdensplan, både knaggrekker, sengetøy, leketelt, støtfangere, lamper og høydemålere. Se etter gode priser og tilbud her på siden.