kæmpe HØSTSALG +9000 produkter - SPAR 20-80%  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Kjøp for 2500 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Fraktfritt over 2500 NOK + gave.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Sanna Wieslander Art

Sanna Wieslander vokste opp i en lilten by ved navn Uddevalla på Sveriges vestkyst og har helt siden sin barndom alltid elsket å tegne, male og være kreativ. Men det var først som voksen, da hun flyttet til Göteborg og etter noen år på kunstskolen, at hun visste at hun ville være kunstner. "Det var så gøy å være kreativ hele dagen! Når du er pop, kan du ikke stoppe! Dette er hva jeg vil gjøre hver eneste dag hver uke! ". Etter å ha avlagt eksamen på Göteborgs kunstskole i 2013, startet hun sin egen virksomhet SWART (Sanna Wieslander ART), som hun har jobbet med på fulltid siden. Hun arbeider primært med å designe kunsttrykk og plakater. Hun elsker å spille med sin fantasi, tegne og kombinere forskjellige motiver til nye og mystiske skapninger.
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 29

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 29

Sanna Wieslander plakater i vakker gave-eske.

SWART er i dag et "one woman show". Alle aspekter ved denne forretning er  utført av henne selv fra hennes eget studio i Göteborg, Sverige. Alt fra marketing, kundeservice, frakt og selvfølgelig opprettelsen av illustrasjoner og kunsttrykk.

Det er varierende og morsomt arbeide, sier hun, ingenting har noensinne føltes mere riktig!

Her kan du se de populære plakater Monkey BusinessHipster GoatParty AnimalRoss the SailorSwan LadyRockabilly HoneyBlues BadgerStreet BoxerMiss PurfectCoco CocktailWilma Wildcat og Jack Lumboar.