Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra

Sebra Interiør er kjent utenfor landets grenser for sitt fine, koselige og sjarmerende design, som er appellerer veldig til barn og deres mødre. Hos Sebra Interiør har man et bra øye for det som er praktisk, og det som gjør hverdagen enklere for småbarnsforeldre.

Det er stort fokus på å bruke naturmaterialer som tre, ull og bomull i en høy kvalitet, og svært mange av Sebras produkter er fremstilt i økologiske materialer til gavn for både barn og miljø. Fargevalget er i særklasse, og de klassiske håndarbejdsformene som hekling og strikking blir ofte brukt.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 104

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 104

Sebra Interiør er kreativ funksjonalitet i høy kvalitet

Sebra Interiør har en svært bred produktpalett, men uansett hvilket type produkt man står med, er det designet med tanke på kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Er du på utkikk etter lekkert og praktisk legetøy eller baby- og småbarnsutstyr, så se her. Vi har alt fra ammeputer, stelleputer og støtfangere til leker, stellebord, håndklær og sprinkelsenger fra Sebra Interiør. Vi har jevnlig salg eller gode tilbud på Sebra produkter, men skulle det ikke være tilfellet, så husk; Vi gir alltid prisgaranti på alle våre produkter.