outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. Kr47
    Kr794
  2.  
  3. -
Farge
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sej Design

Sej Design har satt seg solid på tronen, som kongene av ”gummidesign”. Med en unik evne til å få gummiprodukter til å fremstå både flotte og innbydende, har Sej Designs ulike serier imponert mangt og mange. Et praktisk utgangspunkt, som gummi, er et bra utgangspunkt, men det er selvfølgelig ikke det eneste som definerer Sej Design. Det er også den høye kvaliteten, det flotte design og en generelt innbydende form. Vi har akkurat nå et stort utvalg av Sej Design urtepotter, brett, skåler samt Sej Design bordbrikker, alt i en svært høy kvalitet.

 

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 27

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 27

Smart og bæredyktig design er ensbetydende med Sej design

Sej Ddesign har super lekre ting i gummi, som er dekorative og enkle å pynte opp med i boligen, om det gjelder ting til kjøkkenet, kontoret eller badeværelset. Her finnes alle slags spenndende produkter - fra bakker som du kan ha olie og krydder stående på i køkkenet, kremer og produkter til badeværelset eller annet spennende til innredning av kontoret. Utvalget er stort og det er kun fantasien som setter grenser for hva alle disse lekre produkter kan brukes til.

Produktene har en silkematt , lekker overflate, som sammen med sitt stilrene uttrykk kan mixes og matches med akkurat hva du selv får lyst til. De er laget av den beste kvalitet og kan brukes både ute og inne.

Sej Design har noe til deg

Med Sej designs dekkservietter er det for alvor snakk om kvalitet ut over det vanlige. Serviettene er laget af PUR-gummi, hvilket ikke kun gjør at de er utroligt lette å rengjøre - det gjør også at de ikke eldes med tiden. Man kan jo godt si at holdbarheten har vært i høysetet, og SEJ DESIGNs dekkservietter er 100% miljøvennlige, og likevel tåler de et temperaturspenn fra 40 minusgrader til 120 plussgrader.  I tillegg er PUR-gummien luktfri, og farger ikke av på ditt bord.

Vi vet godt at Sej design baserer deres produkter på PUR-gummi som har en rekke positive egenskaper og finurligheter som bl.a.antiskli, lett å rengjøre, tåler oppvaskemaskin, luktfri osv. Det opplagte valg med oljebakkerne, som f.eks. Gummi oljebakke (37x19cm), er selvfølgelig å følge instruksjonen og plassere matoljer og krydderier på denne. MEN i virkeligheten er det kun fantasien som setter grensen.  Bruk den som dekorasjon i hjemmet, i kjøkken og stue, til oppbevaring av ting på badeværelset, eller til organisering av dine ting på kontoret, det er ditt valg.

Sej Design i køkkenet

’Den uoppslitelige oppvaskbakke’ vil nok være et godt navn til denne oppvaskbakke, den kan bare ikke slites opp. Og ønsker man et hjem, hvor både funksjonalitet og design er i høysetet, så er det ingen vei uten om Sej designs oppvaskbakke. Designet i den spesielle PUR-gummi, som er Sej designs varemerke, vil denne oppvaskbakke ikke bare være en fryd for øyet, men også er den et kjøkkenredskap, som simpelthen ikke kan slites ut. Oppvaskbakken er utformet med noen små, hevede riller, som gjør, at vannet holder seg innenfor kantene og ikke kan løpe ut på bordet under oppvasken.  Man kan eventuelt stille sine tallerkner til å tørke i den, etter oppvask for hånd, I vinterhalvåret kan kreative sjeler også anvende bakken til vått fottøy eller lignende, den kan mao brukes litt av hvert.
Se våre store utvalg i lekre produkter fra Sej design. Bestill i dag og vi leverer i morgen.