outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Speedtsberg

Her på siden ses vårt brede utvalg av Speedtsberg interiørartikler til hjemmet. Speedtsberg er godt, solidt design, hvor man får veldig mye for pengene. Akkurat nå har vi mange forskjellige typer Speedtsberg produkter i vår katalog, og uansett om man velger Speedtsberg vaser, dekkeservietter, knaggerekker, fuglehus eller et av de andre flotte Speedtsberg produkter, kan du være helt sikker på at du gjør en god handel. Speedtsberg har i det hele tatt et kjempe utvalg av innredningsartikler til hjemmet. Du vil med garanti finne noe som er i din stil. Se det store utvalg av Speedtsberg interiør nedenfor.

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 311

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 311

Speedtsbergs enorme utvalg siden 2007

Her på siden finner du vårt store utvalg av produkter fra Speedtsberg. I 2007 stiftet Susanne Speedtsberg merket Speedtsberg. Speedtsberg har siden da vokst og har i dag mange forskjellige produkter til hjemmet. Firmaet er i dag kjent for deres enkle og skandinaviske innredningsprodukter. Speedtsberg lager alt fra krus til nøkkeleringer og du kan helt sikkert finne noe du liker.  Dessuten er prisene så lave så du med sikkerhet kan finne noe uansett smak og budsjett. Rull ned på siden og se det store utvalg. Se bl.a. annet de populære farverike nøkkeleringer med forskjellig tekst. Nøkkeleringene kan brukes til forskjellige nøkler, såsom husnøkkelen eller bilnøkkelen, så den måten kan du lett se forskjell. Ta også et kikk på de håndlagde blomsteroppsatser. Oppsatsene utstiller på elegant vis din ynglings plante. Blomsteroppsatsen er enkel og passer inn i alle hjem. Hvis du liker farver og samtidig mangler nye dekkeservietter vil dot dekkeserviettene falle i smak. Dot dekkeserviettene er laget av filt og kommer i et vell av farver. Den innerste sirkel kan tas ut av den ytterste og du kan på den måten også bruke den som skåner under ditt glass.

Speedtsberg i haven eller på terrassen

Lanternen fra Speedtsberg kan brukes både ute og inne. Lanternen er flott med et lys i, enten stående i haven eller på terrassen om kvelden. Lanternen kommer i flere størrelser og farver så du kan velge en som passer til dine behov. Når du likevel er i gang med å innrede uteområder, så ta et kikk på de flotte zinkurtepotter. Urtepottene kan også brukes innendørs. Bruk dem til fx krydderurter eller mindre blomster. Zinkurtepotterne kommer i sett av henholdsvis 2 og 3, alt etter størrelse og kan brukes alt etter behov.

Husk det er prisgaranti på alle produkter fra Speedtsberg. Hold også øye med gode tilbud som kommer med jevne mellomrom.