Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. NOK244
    NOK287
  2.  
  3. -
Farge
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Steel-Function

Det er massevis av flott designinteriør på markedet. Likevel står Steel-Function frem i lyset, som et av de aller mest interessante designmerker. Med en unik sans for estetikk, som kombineres med høy funksjonalitet og lang levetid, gjør Steel-Function til et godt valg. Uansett om det er snakk om Steel-Function bordskånere, espressokopper, fiskefat eller de mange andre Steel-Function produkter, så får man alltid veldig mye for pengene, når man velger å kjøpe designinteriør fra Steel-Function til hjemmet.

 

 
Bruk stigende rekkefølge

   

2 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

2 artikler

Steel-Functions store utvalg

Steel-function har eksistert siden 1960 og har siden skapt produkter til hele boligen. Steel-Function tilbyr i dag pedalbøtter, køkkenrullholdere og meget mer.

Hvis du mangler nye termokrus kunne et godt bud f.eks. være Kaffekopper (2 stk.). Kaffekoppene kan romme mye og har et flott og elegant design.

Mangler du alltid en flott saus-skål? Saus-skål m/skje fra Steel-Function er super elegant. Skålen er laget i hvitt porselen og har en medfølgende sølvfarvet sauseskje. Settet er på en måte klassisk men skålen har en skeiv topp så den er ligevel ikke er helt klassisk.

Husk at det er prisgaranti på alle produkter fra Steel-Function.