kæmpe HØSTSALG +9000 produkter - SPAR 20-80%  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Kjøp for 2500 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Fraktfritt over 2500 NOK + gave.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Tica copenhagen

Mange kjenner til rot i garderoben, hvor støvler og støvletter ligger og flyter til høyre og venstre. Det bestemte Tica Copenhagen seg for å gjøre noe med. Med et supersmart og innovativt design har Tica Copenhagen skapt en støvleholder. Støvleholderen fra Tica Copenhagen har mange fordeler. Ikke nok med at det holdes orden i garderoben, man sørger samtidig for at støvlettene i mindre grad blir slitt, når man bruker Tica Copenhagens smarte støvleholder. Og så tar det seg fint ut når støvlene vises frem med en fin Tica Copenhagen støvleholder.

Tica Copenhagen
Bruk stigende rekkefølge

   

13 vare(r)

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

13 vare(r)

Praktiske produkter fra Tica Copenhagen i nytenkende design

Siden 2008 har Tica Copenhagen utviklet produkter til å gjøre den travle hverdag lettere. I dag produserer Tica Copenhagen ting som dørmatter og skobakker i høyeste kvalitet.

Støvleholder (sort) holder støvlerne stående så de ikke mister formen. Støvlene ser flotte ut, med den smarte Tica Copenhagen støvleholder.

Matte/løper (40x60 cm) er en smart matte som med fordel kan brukes ved døren. Matten kan også brukes i andre rom som et lite teppe. En anden smart matte, er  dørmåtte (60x90 cm) som er laget i 60% resirkulert gummi.

Skobakke (88x38 cm) er en smart skobakke som kan holde alle familiens sko og støvler. Skobakken er laget i kvalitetsmaterialer.

Det er prisgaranti på alt fra Tica Copenhagen.