outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. Kr149
    Kr2645
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Wesco

Det kan være vanskelig å forestille seg en spennende brødboks. Ikke desto mindre har det lykkes for Wesco å skape en serie av brødbokser som både er flotte, funksjonelle og innbydende. Stilen er retro og leder tankene mot det klassiske amerikanske kjøkkenet, noe som absolutt ikke er en dårlig ting. Kvalitet og funksjonalitet er ultramoderne når det gjelder Wesco brødbokser. I tillegg til Wesco brødbokser fører vi akkurat nå smarte Wesco pedalbøtter, som også er både veldesignet, flotte og funksjonelle. Se vårt utvalg av Wesco produkter nedenunder.

 

Bruk stigende rekkefølge

   

21 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

21 artikler

Gjør hverdagen lysere med Wesco’s pedalbøtter, brødkasser eller toalettbørster.

Det nå over 50 år gamle firma har veldig stor erfaring med å lage funksjonelle men samtidigt skjønne produkter til både køkkenet og badeværelset. Deres enestående erfaring gir dem en kjempe fordel over deres konkurrenter da de vet nøyaktig hva du ønske. Wesco’s produkter er alltid i høy kvalitet og deres gjennemførte retro stil samt lekre designs gjør dem til det perfekte produkt som gave til en anden eller til deg selv. 
Det er dog ikke kun de klassiske produkter fra Wesco som vi selger her på Dubuy. Vi har også deres super søte kagebokser eller de kule og multifunksjonelle kjøkkenvekter og klokker. Disse produkter er ikke de originale Wesco produkter, men de er laget i den samme ånd som alle Wesco produkter; nemlig stilrent, minimalistisk, retro design produsert i materialer av høy kvalitet.

Hvis du finner et produkt ovenfor og er begeistret for formen, men ikke synes at farven passer helt, så husk at nesten alle Wesco produkter finnes i et hav av farver så du kan få alt fra den klassiske mintgrønne til den moderne hvite eller sorte farve. Der er helt sikkert noe for alle her på dubuy når det kommer til Wesco produkter.