KJØP JULEGAVER NÅ - VI BYTTER TIL 15. JANUAR

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Nyheter

Det som er populært endrer seg alltid og derfor endrer dubuy seg også. Hos dubuy.no prøver vi alltid å finne flere produkter til utvalget vårt så du kan finne de hotteste og nyeste tingene til hjemmet ditt. Vi har over 20.000 varer i katalogen vår og vi får nye varer hjem hver dag. På den måten er det en stor sjanse for at du kan finne nøyaktig det møbelet eller den vesken du alltid har hatt lyst på. Når du er på denne siden kan du se alle de nyeste produktene på dubuy’s hjemmeside, stilt på rekke. Så kan du enkelt se hele utvalget av nye produkter og du er dermed kun få klikk vekk fra å ha kjøpt de nyeste produktene fra alle de store merkene innenfor brukskunst. Hvis du derimot bare gjerne vil se litt rundt kan du enkelt raffinere søkningen din på venstre side av skjermen. Her ser du både farger, merker og pris så du kan filtrere de viste elementene ut fra nøyaktig det du leter etter.

Nyheter

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 34

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 34

Kjøp fremtidens klassikere her – Bloomingville, House Doctor og Hübsch

På dubuy.no bryr vi oss om å selge de nyeste produktene fra de gamle og vise firmaene, her er du garantert en super kvalitet og alle produktene er utrolig stilfulle på deres egne måter. Av disse firmaene er Bloomingville klart den største på dubuy. Du kan se litt om historien bak det store danske designmerke, Bloomingville, og de 3000 produktene vi selger fra dem, arrangert i nyeste først, her. Hva du hurtig vil finne på den siden er at Bloomingville igjen og igjen overrasker med nytt design av møbler som stoler, bord, sofaer og så videre. Bloomingville lanserer alle deres produkter i mange forskjellige farger så hvis du godt liker formen på noe men ikke fargen er det en god sjanse at dubuy har den i en annen farge.
Også House Doctor er super gode til å revidere gamle produkter i nye, kule farger eller lansere de nye produktene i alle tenkelige farger. Du kan se de mere enn 1500 produktene dubuy.no har fra House Doctor her. Igjen er produktene allerede sortert i rekkefølge etter nyeste først, hvis du trykker på linken. Så du med det samme kan se de friske produktene fra interiørgiganten.
Til sist har vi Hübsch, Hübsch er litt alternative i forhold til de to andre gigantene, de er også 9 år yngre. Hübsch vil ikke bli i den minimalistiske stilen men heller utvikle seg og prøve ut nye grenser. Deres største fokus er på det som er elegant og flott, det er også derfor navnet betyder pen på tysk. Du kan se de nesten 1500 produktene vi har fra Hübsch her.

Leker og innredning til barn i alle aldre – Sebra, Smallstuff og Leander.

Når du velger de tingene barnet ditt skal leke med og være rundt om hele tiden som spedbarn kan du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Noen billige plastikkarter inneholder hormon forstyrrende stoffer som er spesielt farlige for små gutter. Derfor prøver dubuy så godt det er mulig å fjerne produkter som har blitt bevist til å inneholde farlige kjemikalier. Ved å primært fokusere salget av produkter på de kjente og vel etablerte merkene sikrer vi at du får noe du vet hva er. Det er også derfor at merker som Sebra ofte bruker økologiske naturmaterialer som bomull, tre og ull. Du kan se hele vårt utvalg av Sebra ved å klikke her, denne gangen har vi sortert det i hva som er mest populært da man ikke kan gå på kompromis med noe når det handler om et barns velbehag.
Også Smallstuff følger denne moralen ved alltid å ha gode produkter i høy kvalitet. Smallstuff er faktisk så gode til det de gjør, at det danske miljø- og fødevareministerium har gitt dem en Elite-Smiley. Alle de nesten 500 produktene som du kan se på dubuy.no under smallstuff, eller bare ved å klikke her, følger de veldig stramme reglene for elite-smileyen så du garantert får noe som er kvalitets sjekket.
Til sist i barnekategorien har vi Leander. Leander er det eldste av de tre firmaene på denne listen og deres produkter har enda flere ganger vunnet priser for både funksjonalitet og design. Vi har over 100 forskjellige produkter fra Leander som du kan se her og de er alle i mange forskjellige farger, så du kan finne noe som passer til deg.