Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Vesker

Vesker har vi alle bruk for. I noen situasjoner handler det om mote og stil. Her er vesken et tilbehør som bidrar til å uttrykke en bestemt identitet. Vesken blir på en måte en essensiell del av et samlet look. I andre tilfeller er vesker mer en funksjonell ting. En nødvendighet for å kunne frakte saker og ting fra ett sted til et annet. Forholdet til vesken din er for oss underordnet - vi sørger bare for at du finner en veske til alle formål og så gir vi deg selvfølgelig de allerbeste prisene. Vi tilbyr dermed alt fra datavesker og handlenett til skuldervesker og traller. På den måten håper vi at du alltid finner akkurat den type veske som passer best til dine behov, og som samtidig både er flotte og personlige. Klikk inn i alle underkategoriene og se et stort utvalg av mange forskjellige typer vesker.

Vesker

 
Bruk stigende rekkefølge

   

14 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

14 artikler

Finn en kul og praktisk veske til all din elektronik

Uansett om du leter etter en veske til PC'en din eller til din tablet så kan du helt sikkert finne noe som er interessant på dubuy.no. Vi har et stort utvalg av forskjellige vesker til PC'en eller tabletten, som du kan se her. Når du kjøper en PC veske er det viktig å se etter tre ting:
Nummer 1: Passer din PC ned i vesken? Noen PC'er er større enn andre, derfor er det viktig å sørge for at din veske har et rom som er stor nok til at din bærbare kan være der.
Nummer 2: Har vesken et beskyttet rom og er den lagd av godt stoff? PC vesker har ofte et rom med ekstra beskyttende stoff. Det er viktig, for så trenger du ikke å putte din bærbare i et stoff hylster, også kaldt et sleeve. Du vil også gjerne at din veske ikke går så lett i stykker hvis du mister den, derfor er det viktig at den er lagd i kvalitets stoff.
Nummer 3: Er den pen? Dette er veldig viktig, selvom vesken er funksjonell gidder man jo ikke gå med den hvis den er stygg.
Hvis du gjerne hurtig vil ha et eksempel på en veske som oppfyller alle disse krav så klikk her. Denne vesken fra Goodjob. Denne vesken ser veldig professjonell ut og passer til PC'er opp til 13” samtidig har den masser av plass til andre ting du kanskje vil ha med sammen med PC'en.

Finn en pen håndveske

Håndvesken er en av de mest populære kategoriene av vesker og derfor har dubuy også nesten 30 forskjellige produkter. De finnes i alle regnbuens farger som du kan se her, vi kan selvfølgelig ikke garantere at du finner noe du liker men vi har gjort utvalget så bredt så du forhåpentlig har en god sjanse for å finne noe du faller for hos oss. Vi kan selvfølgelig garantere at det du får hos oss er i super kvalitet. Spesielt vesker fra House Doctor har vi mange av, da de er stilfulle, god kvalitet og funksjonelle. Du kan se hele utvalget vårt av House Doctor håndvesker og lommebøker her.

Finn en funksjonell og stilfull toalettmappe

Det er alltid fint å ha en toaletmappe med når man skal ut og reise, uansett hvor langt du skal, det vet vi godt hos Dubuy og derfor har vi også over 50 forskjellige toalettmapper i utvalget vårt som du kan se her. Toalettmappen er nemlig det siste forsvaret i kufferten din, fra å søle shampoo eller tannpasta ut over tøyet ditt eller hva du ellers har med. Derfor kan du alltid finne artikler på hjemmesiden vår fra alle de store kvalitetsmerkene som House Doctor, Hübsch og Bloomingville. Spesielt House Doctor har et stort utvalg av mange forskjellige toalettmapper, med alt fra vesker i en farge til flerfargede sminkepunger. Du kan se de stilfulle og funksjonelle toalettmappene fra House Doctor her.

Ha det morsomme med vesker

På dubuy kan du også kjøpe de litt mere alternative veskene som er litt morsomme og unike. De er i hvertfall en perfekt gaveidé til et barn eller en bekjent. På vår hjemmeside har vi over 50 forskjellige vesker av blandet art og farge, som du kan se her. Disse veskene rommer alt fra kjølevesker til strandvesker. Spesielt Smallstuff vesker har vi mange av, disse er primært fargerike ryggsekker og passer perfekt til barnets første skoledag. Du kan se utvalget av Smallstuff vesker her.