Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Pc-veske

Nedenunder kan du se vårt store utvalg av pc-vesker. Når det skal designes pc-vesker, så er det selvfølgelig beskyttende egenskaper, som står først på dagsordenen. Det er jo nettopp derfor at man i første omgang kjøper en pc-veske. At mange av pc-veskene som finnes nedenunder samtidigt fåes i enormt kule design er selvfølgelig bare et stort pluss. Her er det snakk om de superkule retro armybags. Men faktisk synes vi selv at hele katalogen med våre pc-vesker er fylt med kule og unike design. Se gjennom hele vårt utvalg med pc-vesker selv nedenfor, og finn den pc-vesken som passer til din personlige stil og dine behov ganske enkelt.

Pc-veske

 
Bruk stigende rekkefølge

   

15 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

15 artikler

Uansett om du skal ha en PC-veske, også kaldt et sleeve, til din PC eller IPad så kan du få det hos dubuy. Vi vet at alle ikke vil ha den samme vesken og mange vil gjerne ha noe som er helt annerledes enn det normale. Derfor har vi lagd et så forskjellig sortiment.

Hvis du for eksempel liker fine og stilfulle vesker til PC'en kan følge denne minimalistiske stilen, som denne vesken  med rem fra Reisenthel. Vesker som denne balanserer på en hårfin grense mellom å være stilfulle og praktiske. Den har et polstret rom til din bærbare PC som kan beskytte den hvis vesken blir borte. Det er også masser av lommer rundt omkring på denne vesken og mange av de andre PC-vesker fra Dubuy så du kan ha alle dine forskjellige elektroniske medier samt papirer og så videre i én veske. Derfor er det den perfekte veske til å ta med på kontoret.

Hvis du derimot er mere til den rå og litt militære stilen kan du kjøpe en veske som denne Feldjäger veske fra lemonfish. Denne vesken er faktisk lagd av ekte militærtøy fra det tyske sjøvern, som er gjenoppstått i form av vesker. Feldjäger er militærpolitiet av Bundeswehr, Tysklands militær. Denne vesken har derfor en veldig rik historie, derfor er det ikke to vesker som er like. Hvis du kjøper denne vesken kan du derfor være garantert at det er av en god kvalitet, er stoffet godt nok til det tyske militæret må det også være godt nok som en studie veske.